دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد اصول نگهداری مواد غذایی روش های مقاله تحقیق جزوه اصول نگهداری مواد غذایی نحوه نگهداری مواد غذایی pdf روش های نوین نگهداری مواد غذایی نگهداری مواد غذایی در قدیم دانلود کتاب اصول نگهداری مواد غذایی تحقیق در مورد روش های نگهداری مواد غذایی
–
مقدمه:
منجمد کردن یکی از آسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارند از خراب شدن آنها جلوگیری می کند.
فهرست مطالب:
مقدمه
تغییرات شیمیایی در پی انجماد
ایا می توان غداهای منجمد را در جایخی یخچال نگهداری کرد
هوا زدگی
اثر انجماد بر میکروارگانیزم ها
فراورده های دامی
سرد کردن گوشت های سفید و قرمز پیش از انجماد
استفاده از سرما
رعایت چند نکته در انجماد مواد غذایی
منجمد کردن مواد غذایی
حفظ کیفیت مواد غذایی
فرمت فایل: پاورپوینت ppt
تعداد صفحات: 14
مطالب مرتبط