مقدمه:
ساخارین مهمترین ماده شیرین سنتتیک می باشد. این ماده بصورت پودری سفید و بلورین است که ۵۵۰ برابر شیرین تر از ساکاروز (شکرمعمولی) است. این ماده بطور گسترده در صنایع دارویی و مواد غذایی رژیمی کاربرد دارد. این شیرین کننده بصورت پودر یا قرص عرضه میگردد و در جهان توسط بیماران زیادی مصرف می شود. بیش از چهل و پنج سال است که این شیرین کننده کشف و به شکلهای مختلف تولید و در اختیار بیماران دیابتی و یا رژیمی قرار گرفته است.
فهرست مطالب:
مقدمه
خصوصیات
کاربرد و موارد مصرف
روش و مراحل تولید
واکنشهای تولید ساخارین از تولوئن
دیاگرام فرایند تولید ساخارین
لیست تجهیزات و ماشین آلات اصلی
تجزیه و تحلیل هزینه ها
جهت تولید ۲۵۰ کیلو گرم ساخارین در روز:
– سوله
– تعداد کارکنان
– زمین و ساختمان
– تجهیزات و ماشین آلات
– سرمایه ثابت
– سرمایه لازم برای یک ماه کار
– سرمایه لازم برای سه ماه کار
– جمع کل سرمایه
– هزینه تولید سالیانه
– دریافت سالیانه
– سود سالیانه
– میزان برگشت سرمایه (بازدهی)
– نقطه سر به سر
فرمت فایل:
WORD
تعداد صفحات:
9
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.
مطالب مرتبط