پاورپوینت روش های اندازه گیری سفتی محصولات کشاورزی

این فایل پاورپوینت شامل 33 اسلاید قابل ویرایش و در مورد روش های اندازه گیری سفتی محصولات کشاورزی می باشد.

سفتی صفت کیفی درونی مهمی است که در طی مدت رسیدگی و انبارداری شدیداً تغییر می کند (هرناندِز گومِز و همکاران، 2005).
سفتی میوه یکی از مهم ترین متغیرهای کیفیت و سنجش غیر مستقیم میزان رسیدگی است (بِرِنان، 1984).
در طی مرحله ی رسیدگی، سفتی میوه کم می شود زیرا پکتین (Pectin) موجود در تیغه میانی (Middle Lamella) که عامل پیوند دهنده دیواره ی سلول هاست، تجزیه می شود (دِبِلیه و همکاران، 2000).

الف) روش های تجربی:‌ روش هایی نظیر فشردن بین انگشت ها یا دست، انگشت شست به گوشت میوه، گاز زدن یا جویدن
ب) روش های مخرب:‌ آزمون پانچ، آزمون برش، فشردگی، کشش، پیچش
ج) روش های غیر مخرب: 1- سیستم تصویرسازی پخش نور، 2- پاسخ به تغییر شکل های کوچک (نیرو-تغییر شکل)، 3- پاسخ به ضربه (نیرو-زمان)، 4- روش پس جهش، 5- روش آکوستیک (کریستوفر و همکاران، 2005).


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: پاورپوینت

تعداد صفحات تعداد صفحات: 33

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط