پروپوزال بررسی تاثیر سخت کننده داخلی لوله در رفتار اتصالات K شکل لوله ای (رشته عمران)

پروپوزال رشته عمران در مورد بررسی تاثیر سخت کننده داخلی لوله در رفتار اتصالات K شکل لوله ای. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منابع و ماخذ

پروپوزال بررسی تاثیر سخت کننده داخلی لوله در رفتار اتصالات K شکل لوله ای (رشته عمران)

الف) چکیده
سازه های لوله ای به‌طور گسترده در ساختمان های صنعتی، ایستگاه راه آهن، سکوی موج‌شکن دور از ساحل مورداستفاده قرار می‌گیرند. در این تحقیق، رفتار اتصالات K شکل لوله ای با رینگ سخت‌کننده داخلی و بدون رینگ سخت‌کننده داخلی تحت بارهای ضربه ای، رفت و برگشتی و استاتیکی مد ل سازی خواهد شد.

هدف اصلی در این تحقیق مقایسه نتایج به‌دست‌آمده از مدل سازی نرم افزاری اتصالات K شکل لوله ای با رینگ سخت‌کننده داخلی و بدون رینگ سخت‌کننده تحت بارگذاری های مختلف و همچنین مقایسه این مدل سازی ها با نتایج آزمایشگاهی خواهد بود. مدل سازی، تحلیل و طراحی با استفاده از نرم افزار ABAQUS انجام خواهد شد.

کلمات کلیدی: اتصالات K شکل لوله ای، رینگ سخت‌کننده داخلی، سازه های لوله ای.

ب) بیان مسئله
در این پژوهش به منظور بررسی اتصالات K شکل لوله ای، از سه اتصال K شکل لوله ای استفاده خواهد شد. جزئیات اتصالات K شکل لوله ای درجدول1 از جمله ابعاد هندسی خلاصه شده است. دو اتصال K شکل لوله ای بدون رینگ سخت کننده داخلی با K-1 و K-2 به ترتیب نام گذاری شده اند. در حالی که پیکربندی با رینگ سخت کننده داخلی با K-1R نشان داده شده است. در این جا رینگ سخت کننده داخلی در سطح مقطع داخلی تیر افقی به عنوان تقویت اجزا جوش شده است. جدول1 عرض و ضخامت سخت کننده حلقوی را با br ،tr به ترتیب نشان می دهد. وزن(m)، ارتفاع (H) و سرعت (V)، همچنین انرژی ضربه(E0) چکش در جدول 1 ارائه شده است. وتر افقی و بادبند سه نمونه از لوله های فولادی بدون درز با درجه Q345 ساخته شده اند. درحالی که رینگ سخت کننده داخلی از صفحه فولادی با ضخامت 4mm با درجه Q345 بریده شده است.

تیر افقی نمونه های K-1 و K-2 هر دو از لوله های طولی مستقیم ساخته شده است. در حالی که لوله فولادی برای نمونه K-1R به سه قسمت در راستای طولی به منظور اینکه 6 رینگ سخت کننده داخلی را به سطح داخلی وسط تیر افقی جوش داده شود تقسیم شده است. سپس بخش سخت کننده تیر افقی برای نمونه K-1R به دیگر بخش لوله فولادی بوسیله جوش لب به لب وصل می‌شود. بادبند ها بوسیله جوش با زاویه 45 درجه به تیر افقی وصل می شوند.

حال بارگذاری های استاتیکی، ضربه ای و چرخه ای به مدل نرم افزاری اعمال خواهد گردید. سپس نتایج نرم افزاری با نتایج آزمایشگاهی مقایسه خواهد شد.

فهرست مطالب:
الف) چکیده
ب) بیان مسئله
ج) سئوالات تحقیق
د) فرضیات تحقیق
ه) بررسی منابع
و) مواد و روش ها (روش تحقیق)
ز) نتایج مورد انتظار
ح) معیار ارزیابی موفقیت
ط) برنامه زمانبندی شده انجام پایان نامه
ی) منابع و ماخذ
ک) واژه نامه


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 9

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط