پروپوزال تاثیر وضعیت اقتصادی خانواده بر موفقیت تحصیلی

این پروپوزال در مورد تاثیر وضعیت اقتصادی خانواده بر موفقیت تحصیلی (رشته روانشناسی) می‌ باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی

پروپوزال تاثیر وضعیت اقتصادی خانواده بر موفقیت تحصیلی

مقدمه:
پیشرفت های شگرف در فن آوری و ماشینی شدن زندگی از ویژگی های دنیای مدرن امروزی است.پیامد ماشینی-شدن زندگی، فقرحرکتی بوده که از دیدگاه تندرستی از مهم ترین مشکلات بشر امروزی است. این پدیده یکی از عوامل خطرآفرین چاقی محسوب می شود. در پنجاه سال گذشته، پژوهش ها نشان داده اند که مهم ترین عواملی که سبب بروز ناتوانی ها و مرگ های زودرس می شوند، از بیماری های عفونی و واگیردار به بیماری های مزمن وتحلیل برنده تغییر یافته اند.

در طی این سال ها ازیک سو، به علت افزایش توان اقتصادی در جوامع صنعتی ورفاه بیش ازحد در زندگی، زیاده روی در مصرف چربی ها گوشت، شکرونمک ودخانیات رایج شده واز سوی دیگر میزان فعالیت بدنی کاهش یافته است که درمجموع عوامل فوق سبب افزایش شیوع بیماری های غیرواگیر وخطرات ناشی از آن شده است(وو ،2000).

دارا بودن سطوح بالای شاخص تندرستی، بهداشتی و قابلیت های جسمانی می تواند نشان دهنده سلامت وتوانمندی یک جامعه باشد. در کشورهای توسعه یافته صنعتی به نظر می رسد چاقی نتیجه انتخاب رژیم های غذایی نامناسب ، کاهش فعالیت جسمانی وشیوه نامناسب زندگی باشد. با این حال،عوامل ژنتیکی ومحیطی نقش اصلی را در چاقی بازی می کنند و وضعیت اقتصادی اجتماعی از جمله عوامل محیطی می باشد.

بررسی ها نشان داده اند که شیوع چاقی وسایر عوامل خطرزای بیماری های قلبی عروقی در بسیاری از جوامع تحت تاثیر عوامل اقتصادی- اجتماعی است ( دیل،2002). عوامل متعددی از جمله سن، جنس، میزان تحصیلات، شغل و میزان درآمد عواملی هستند که در ایجاد اضافه وزن وچاقی مؤثرند (عبدالوهاب،1999). کودکان با وضعیت اقتصادی- اجتماعی پایین که از تغذیه مناسبی برخوردار نیستند در مقایسه با کودکان برخودار از تغذیه مناسب، به طور متوسط کوچک تر می مانند وجهش نوجوانی آن ها دیرتر وبا وسعت کمتری اتفاق می افتد. نتیجه اصلی این امر، کاهش قد بزرگسالی وتوده عضلانی است. یافته های پژوهشی نشان می دهد بین سلامتی با کاهش فقر ورشد اقتصادی دردرازمدت ارتباطی قوی وجود دارد (ساچز ،1381).

با توجه به این که شاخص های بدنی تحت تاثیر عواملی مانند جنس، سن، قوم ونژاد، فرهنگ اجتماعی و وضعیت اقتصادی هستند و باتوجه به خطرات ناشی از آمادگی جسمانی پایین وناهنجاری های ترکیب بدنی در تندرستی افراد و به طور کلی جامعه، برای برخورداری از یک جامعه سالم شناخت زمینه های خطرزا ضروری است، بر همین اساس تحقیق حاضر بر آن است تا ارتباط بین آمادگی جسمانی و ترکیب بدنی را با وضعیت اقتصادی –اجتماعی دختران دانش آموز دوره راهنمایی شهرستان ایذه مورد مطالعه قرار دهد.

فهرست مطالب:
مقدمه
بیان مسئله
پیشینه تحقیق
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق: اهدف اصلی و فرعی
سوالات تحقیق: سوالات اصلی و فرعی
فرضیات تحقیق: فرضیات اصلی و فرعی
روش تحقیق
جامعه، نمونه ی آماری
روش تجزیه و تحلیل داده ها
جدول زمانبندی شده انجام پایان نامه
منابع


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 11

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط