پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار)

این پروژه کارآفرینی به بررسی احداث کارخانه پرورش مرغ تخم گذار می پردازد. این طرح توجیهی شامل تحلیل های آماری، اقتصادی، بررسی نیازهای قانونی، تجهیزات، نیروی انسانی و روش های تولید است. همچنین به اهمیت کیفیت آب و بهداشت در صنعت مرغداری و نکات مهمی در پرورش و نگهداری مرغ ها اشاره می کند.

پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار)

خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی پرورش مرغ تخم گذار پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

فهرست مطالب
خلاصه طرح
فصل اول
معرفی طرح
1-2-مشخصات محصول
1-1-2- نام و کاربرد محصول
2-1-2-مشخصات فنی محصول
3-1-2-معرفی روشهای تولید
4-1-2-تشریح مختصر فرایند
فصل دوم
تعیین ظرفیت
2-2-تعیین ظرفیت تولید
2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی
2-4-معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید
2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی
فصل سوم
معرفی نیروی انسانی
معرفی نیروی انسانی
1-3-برآورد پرسنل تولیدی
2-3-پرسنل اداری و خدمات
فصل چهارم
هزینه ها
معرفی هزینه ها
برآورد هزینه استهلاک
زمین محل اجرای طرح
محوطه سازی
ساختمانها
میزان سرمایه گذاری
محاسبه هزینه ها
محاسبه سود و زیان ویژه  ( ارقام به میلیون ریال
تاسیسات مورد نیاز
وسایل نقلیه
تاسیسات اداری
هزینه های قبل از بهره برداری
هزینه های جاری
هزینه استهلاک
هزینه سوخت و انرژی
جمع هزینه های جاری طرح
فصل پنجم
شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز
تاریخچه پرورش مرغ
تاریخچه پرورش مرغ در ایران
روش های گرمایشی
مزایای دستگاه های گرم كننده تابشی در مرغداری ها
نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی
چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود:
کیفیت پوسته  (shell Quality)
روشهای ضد عفونی تخم مرغ قابل جوجه کشی
نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی
چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود:
?-  پوسته اصلی تخم مرغ  (shell)
?-  کوتیکول(cuticle)
?-  غشاهای پوسته  (shell membranes)
?-  PH بالای آلبومین
?-  آنزیمهای ضد میکروب
اهمیت آب در صنعت مرغداری
باکتری درحد قابل قبول
ساختار بیوشیمیایی پوسته و سفیده تخم مرغ
ساختمان شیمیایی تخم مرغ
خواص بیوشیمیایی سفیده
اوآلبومین  (Ovalbumin )
کونالبومین  ( Conalbumin )
اووموکوئید  ( Ovomucoid )
فصل ششم
چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی
جدول (1-1) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید
نتیجه گیری


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 49

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط